Logo Staatsloterij

Winnaar uit Almere sluit jaar af met Staatsloterij Hoofdprijs van 1 miljoen euro

Rijswijk, Afgelopen zondag 10 december 2023 was de laatste reguliere Staatsloterijtrekking van dit jaar. De Hoofdprijs van 1 miljoen euro is gewonnen door een abonneespeler uit Almere. Het winnende lotnummer is CF 42979. De Jackpot is niet gevallen.

“We kunnen niet wachten om de winnaar bij ons op kantoor te feliciteren en te voorzien van Eerste Hulp Bij Geluk”, aldus Rachel Duinisveld, prijswinnaarbegeleider van Nederlandse Loterij. “Daarnaast ontvangt de winnaar een uitnodiging voor het jaarlijkse Miljonairsdiner. Hiervoor nodigen wij winnaars uit die een miljoen euro of meer winnen. Dit is altijd een bijzondere avond waar lotgenoten mooie verhalen met elkaar uitwisselen.”

Nog veel meer winnaars
Tijdens deze trekking vielen er nog meer grote prijzen. Zo viel de Hoofdprijs XL van 1 miljoen euro op vier 1/5e loten, waarvoor de XL-optie betaald is. Een lot werd gekocht bij een Albert Heijn in Hilversum, spelers uit de gemeente Edam-Volendam en Diemen kochten hun lot via de website van Staatsloterij en een gelukkige winnaar uit Den Haag kocht het lot via de app van Staatsloterij. Iedere winnaar wint 200.000 euro. Ook viel er acht keer 100.000 euro op hele loten, verspreid over Nederland.

30 miljoen euro
De eerstvolgende trekking van Staatsloterij is op 31 december 2023. De hoofdprijs van deze Oudejaarstrekking bedraagt maar liefst 30 miljoen euro belastingvrij. Daarna is er weer een Staatsloterij trekking op 10 januari 2024. De jackpot staat dan op 8,1 miljoen euro. De kans dat de jackpot valt is 1 op 6.