Logo Krasloten

Amersfoortse Primera verkoopt winnend Kraslot van 30.000 euro

Rijswijk, Primera de Paperclip aan het Neptunusplein in Amersfoort heeft een winnend Kraslot ter waarde van 30.000 euro verkocht. De winnaar speelde mee met het spel SuperB7, een spel van Krasloten. Hij/zij is inmiddels bekend bij Nederlandse Loterij en ontvangt het bedrag binnen vijf werkdagen op zijn/haar rekening.

'Een onvergetelijke dag voor deze winnaar', aldus Bjorn Rosner, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij, waar Krasloten onderdeel van is. ‘Extra mooi is dat we deze prijs mogen uitkeren in het jubileumjaar van Krasloten. Al 30 jaar delen we mooie prijzen uit, maar 30.000 euro zien we niet iedere week.’

Nettoprijzen
Krasloten is een van de zeven kansspelen van Nederlandse Loterij en is de enige loterij in Nederland waarbij spelers direct na aankoop van hun lot kunnen zien of ze prijs hebben. De prijzen van Krasloten zijn nettoprijzen.

Anonimiteit
Nederlandse Loterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de identiteit van de prijswinnaar niet bekend.

Over Krasloten
Krasloten is de enige loterij waarbij spelers direct zien of ze prijs hebben, omdat de trekking vooraf heeft plaatsgevonden.

Krasloten is een spel van Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij is de grootste aanbieder van kansspelen in Nederland met tien spelmerken: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Sport, TOTO Casino, Winnitt en TOTO Winkel. In 2022 heeft Nederlandse Loterij 5.829 miljoen euro aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2022 ging het om een bedrag van 195 miljoen euro.