Logo Nederlandse loterij

CIGO Van Vuure voor het tweede jaar op rij winnaar Retail Awards

Rijswijk, CIGO van Vuure aan het Osdorpplein in Amsterdam heeft voor het tweede jaar op rij de Retail Awards gewonnen. Tijdens de jaarlijkse uitreiking werd het team van CIGO beloond door Arjan Blok en Shirley Kind.

Daarmee mag CIGO Van Vuure zich wederom een jaar lang het beste verkooppunt van Nederlandse Loterij noemen en laat het bijna 6.000 retailers achter zich. Arjan Blok: ‘Ook het afgelopen jaar hebben de retailers weer een enorm belangrijke rol vervuld, waardoor de afdracht richting sport en goede doelen gerealiseerd kan worden. Iedere dag staan deze mensen klaar om klanten te helpen, een vriendelijk woord te geven en uiteraard loten op een verantwoorde wijze te verkopen. Daarvoor zijn we alle winkels, mede namens onze beneficianten zeer dankbaar.’

Top-3
De Retail Awards worden jaarlijks uitgereikt aan retailers die de meeste producten van Nederlandse Loterij verkopen. Primera Kosterman uit Zwolle stijgt dit jaar een plek ten opzichte van vorig jaar en staat naast CIGO Van Vuure op het podium. CIGO de Posthoorn in Amstelveen completeert de top-3.

Responsible Gaming Award
Voor het eerst dit jaar werd ook een Responsible Gaming Award uitgereikt aan de retailer die het beste de Gedragscode Verkooppunten hanteert. Uit alle inzendingen bleek Primera Passewaay het meest onderscheidend als het gaat om het stimuleren van verantwoorde verkoop. Net als Nederlandse Loterij vindt Primera Passewaay verantwoorde verkoop erg belangrijk. Met hun eenvoudige, maar goede manier van voorbereiding bleken ze een inspiratie voor andere verkooppunten.