Logo Lotto

Inwoner gemeente Veere wint Lotto Jackpot van 4,5 miljoen euro

Rijswijk, Bij de Lotto-trekking van zaterdag 6 april heeft een abonneespeler uit de gemeente Veere de jackpot van 4,5 miljoen euro gewonnen. De prijswinnaar voorspelde de zes winnende getallen 11 – 29 – 30 – 39 – 41 – 42 goed.

Nederlandse Loterij, waar Lotto onderdeel van is, nodigt de winnaar uit op haar kantoor in Rijswijk. “Een onvergetelijke afsluiting van deze zomerse zaterdag voor deze abonneespeler van Lotto. De gelukkige winnaar krijgt de prijs automatisch overgemaakt op zijn of haar bankrekening. Indien gewenst bieden wij Eerste Hulp bij Geluk; advies en begeleiding bij het winnen van een grote geldprijs. Wij kunnen niet wachten om de winnaar te ontvangen en persoonlijk te feliciteren”, aldus Tonny Dijkhuizen, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij.

Prijswinnaars blijven anoniem
De Lotto Jackpot is een bruto geldprijs, waarover de winnaar 30,5 procent kansspelbelasting moet betalen. Lotto stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Lotto 50 jaar
De volgende trekking van Lotto is op zaterdag 13 april aanstaande. Dan viert Lotto zijn 50e verjaardag met een verjaardagstrekking, waarbij geldprijzen tot en met 25.000 euro worden verdubbeld. Ook keert de Lotto-trekking die dag voor één keer terug op tv, tijdens de speciale Lotto 50 jaar-uitzending van Lotto De Kwis met Ballen op SBS6. De jackpot staat volgende week op 2,5 miljoen euro.