Logo Staatsloterij

Jackpot valt en Nederland is 3 miljonairs rijker

Rijswijk, Door de Staatsloterijtrekking van 10 januari kreeg het noorden van Nederland er twee miljonairs bij. Een onlinespeler uit de gemeente Smallingerland in Friesland won de Jackpot van 8,1 miljoen euro netto met lotnummer AU 68403. Het winnende lot van de Hoofdprijs van 1 miljoen euro netto werd verkocht in de gemeente Eemsdelta in Groningen en viel op lotnummer DD 20111.

“Een prachtig begin van het jaar voor de winnaars van deze grote prijzen,” aldus prijswinnaarbegeleider Rachel Duinisveld. “Wij kunnen niet wachten om hen te feliciteren. De winnaars zijn van harte welkom bij ons op kantoor voor desgewenste Eerste Hulp Bij Geluk.”

Nog meer winnaars
Er werden nog meer grote prijzen gewonnen. De Hoofdprijs XL van 1 miljoen euro is verkocht in Berkel en Rodenrijs. En een abonneespeler uit Dordrecht won 10 jaar lang 100.000 euro per jaar. Alle prijzen van Staatsloterij zijn belastingvrij.

Prijswinnaars blijven anoniem
Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is, stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom hun gegevens niet bekend.

Jackpot naar 7,5 miljoen bij de trekking van februari
De eerstvolgende trekking van Staatsloterij is de 10 februari-trekking. Spelers maken dan kans op de hoofdprijs van 7,5 miljoen euro belastingvrij. De kans dat de jackpot valt is 1 op 7.