Logo Eurojackpot

Na winnaar van 1 miljoen euro nu ook winnaar van ruim 350.000 euro in Haarlem

Rijswijk, Een inwoner van Haarlem heeft bij de trekking van Eurojackpot van dinsdag 12 maart €350.597,60 gewonnen. De winnaar kocht het lot online en ontvangt de prijs dus automatisch op zijn/haar rekening. Het is de tweede grote prijs in een paar dagen tijd in Haarlem. Afgelopen zondag won een inwoner 1 miljoen euro bij de 10 maart-trekking van Staatsloterij.

Bij de trekking van dinsdag werden de getallen 2 – 8 – 11 – 16 – 20 en bonusgetallen 4 – 10 getrokken. De winnaar voorspelde vijf getallen en een bonusgetal goed. ‘Haarlem is de geluksstad van de week!’ aldus Bjorn Rosner, prijswinnaarbegeleider van Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot en Staatsloterij onderdeel van zijn. ‘Twee grote prijzen in een week, dat is niet alledaags. We kijken er naar uit om de winnaars te feliciteren en Eerste Hulp bij Geluk te verlenen; advies en begeleiding bij deze nieuwverworven rijkdom.’

Jackpot
De eerstvolgende trekking van Staatsloterij is op 10 april aanstaande. Dan staat de jackpot op 10,1 miljoen euro belastingvrij. De eerstvolgende trekking van Eurojackpot is op vrijdag 15 maart. De jackpot staat dan op 17 miljoen euro.

Brutoprijs
Bij Eurojackpot gaat het om een brutoprijs, waarvan 30,5 procent kansspelbelasting wordt ingehouden. De prijzen van Staatsloterij zijn altijd belastingvrij.

Winnaars blijven anoniem
Eurojackpot en Staatsloterij stellen het bedrag van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaars niet bekend.