Logo Eurojackpot

Weer raak in Doetinchem: winnend lot ter waarde van €95.205,00 verkocht bij lokale Primera

Rijswijk, Bij de trekking van vrijdag 23 februari 2024 heeft een inwoner van het Gelderse Doetinchem maar liefst €95.205,00 gewonnen. De speler kocht zijn/haar lot bij Primera Overstegen aan de Houtsmastraat in Doetinchem. De getallen 10 – 19 – 22 – 37 – 41 en bonusgetallen 2 – 6 werden getrokken. De winnaar voorspelde 5 getallen goed.

Enkele maanden geleden was het ook al raak ik Doetinchem. Toen won een inwoner uit de gemeente 1 miljoen euro bij een trekking van Staatsloterij. Om de winnaar te vinden zette Staatsloterij vliegtuigjes in, die over de gemeente vlogen. Met succes, na een maand meldde de winnaar zich op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar zowel Eurojackpot als Staatsloterij onderdeel van zijn.

‘We kijken er naar uit de winnaar te mogen ontvangen op het kantoor van Nederlandse Loterij, zodat we over kunnen gaan tot uitbetalen van de prijs’, zegt Bjorn Rosner, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij. ‘Wanneer gewenst verlenen we graag ‘Eerste Hulp bij Geluk’, advies en begeleiding bij deze nieuwverworven rijkdom.’

Brutoprijs
Het gaat om een brutoprijs, waarvan 30,5 procent kansspelbelasting wordt ingehouden. 

Anonimiteit
Nederlandse Loterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de identiteit van de prijswinnaar niet bekend.

Jackpot
De jackpot viel deze trekking in Duitsland en Zweden. Daar ontvangen de winnaars ieder ruim 15 miljoen euro. De verwachte jackpot van aanstaande vrijdag is 10 miljoen euro.