Logo Staatsloterij

Winnaar Hoofdprijs 30 miljoen Oudejaarstrekking meldt zich

Rijswijk, De winnaar van de Staatsloterij Oudejaarstrekking heeft zich na een zoektocht van bijna twee weken gemeld. De winnaar, spelend met lotnummer EF 44384, kocht het lot in de gemeente Woensdrecht.

De Oudejaarstrekking was nooit eerder zo populair en hoort inmiddels net zo bij de viering van Oud & Nieuw als oliebollen en champagne. Het is een belangrijk onderdeel van de Oudejaarstraditie geworden. Staatsloterij verkocht dit jaar ruim 7,2 miljoen Oudejaarsloten, dat is wederom meer dan in 2022, tot dat moment de meest succesvolle Oudejaarstrekking.

30 miljoen
  ‘We zijn blij deze prachtige Hoofdprijs eindelijk te mogen uitkeren aan de winnaar. De winnaar gaf aan niet direct op 1 januari de loten gecheckt te hebben, maar later die week. Daarna heeft de winnaar het bijzondere feit laten bezinken en een aantal dagen later ons gebeld voor een afspraak. Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is, gunt de winnaar alle rust om te wennen aan deze plotselinge nieuwverworven rijkdom. De winnaar ontvangt van ons advies en begeleiding om zo lang mogelijk, zoveel mogelijk plezier te hebben van deze prijs’, aldus Bjorn Rosner, prijswinnaarbegeleider van Staatsloterij.

Prijswinnaars blijven anoniem
Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is, stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom hun gegevens niet bekend.