Klantenservice Lotto

Zoeken

WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

 • Meer weten over het aanmaken van een Nederlandse Loterij account? Over inloggen, je gegevens aanpassen of het beheren van je e-mailvoorkeuren? Je leest het hier.

 • Meer weten over de wallet in jouw Nederlandse Loterij account? Waar vind je jouw saldo? Hoe waardeer je je saldo op en hoe kun je het uitbetalen? Je leest het hier.

 • Alle informatie over de spellen lees je hier.

 • In jouw Nederlandse Loterij account zie je per spel al jouw loten en inzet bij elkaar.

ZO KUN JE ONS BEREIKEN

 • Live chat

  Indien er een collega beschikbaar is

  Live chat

  We helpen je graag verder


  Vragen over Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Lucky Day, Miljoenenspel of Krasloten? Kies dan voor "Overige spellen chat".

  Vragen over TOTO? Kies dan voor de TOTO chat.

  Indien er een medewerker beschikbaar is kun je een chat starten.

Openingstijden

Je kunt ons bereiken op 070-550 08 52. We zijn via alle kanalen bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 10.00 - 17.00 uur. Daarnaast zijn onze specialisten van TOTO via chat op alle dagen tot 23.00 uur bereikbaar.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij t/m 1 juni gesloten voor bezoek.

Klik hier om ons te bellen

Heb je een klacht over een product of dienst van (één van de merken van) Nederlandse Loterij, dan kun je contact opnemen met onze Klantenservice via 070 550 08 52. Als je er met de Klantenservice niet uit komt, kun je terecht bij de Ombudsman. Klik hier voor meer informatie over onze klachtenprocedure.