Klantenservice Lotto

Waar gaat je vraag over?

 • Gegevens of je e-mailvoorkeuren aanpassen? Dat kan in je account van Nederlandse Loterij. Log in, ga naar 'profiel' en klik op 'aanpassen' onder jouw gegevens.

 • De Wallet is je digitale portemonnee. Als je geld in je Wallet stort vind je dat hier terug. Al je betaalgegevens van onze zeven spellen in één duidelijk overzicht.

 • Eén account, zeven spellen. Zo zit er altijd wel een spel tussen wat goed bij je past. We zetten het allemaal voor je op een rij.

 • Meespelen is eenvoudig net als je deelnames inzien. Ieder spel heeft zijn eigen overzicht, zo houd je inzicht in je loten en deelnames.

Zoeken

ZO KUN JE ONS BEREIKEN

 • Live chat

  Indien er een collega beschikbaar is reageren we direct

  Live chat

  Onze klantenservice helpt je verder


  We helpen je graag zo goed en snel mogelijk verder. Onze Toto spelers kunnen daarom terecht bij een gespecialiseerde medewerker, met de juiste kennis. Speel je met een van onze andere spellen dan kun je een chat starten met de reguliere klantenservice chat.

Liever telefonisch contact?

Je kunt ons bereiken op 070-550 08 52. We zijn via alle kanalen bereikbaar op werkdagen van 09:00-21:00 en in het weekend van 10:00 - 17:00. Daarnaast zijn onze specialisten van Toto via chat en whatsapp op alle dagen tot 23:00 bereikbaar.

Bel nu mobiel

Heb je een klacht over een product of dienst van (één van de merken van) Nederlandse Loterij, dan kun je contact opnemen met onze Klantenservice via 070 550 08 52. Als je er met de Klantenservice niet uit komt, kun je terecht bij de Ombudsman. Klik hier voor meer informatie over onze klachtenprocedure.