Algemeen

Lucky Day is een spannend dagelijks kansspel waar je elke dag aan mee kunt doen en kans maakt op grote of kleine prijzen. Het leuke aan Lucky Day is dat je zelf je winkansen bepaalt om tot wel 300.000x je inleg te winnen! Je speelt mee door uit 80 getallen 1 tot 10 getallen te kiezen. Je winkans is afhankelijk van het aantal gekozen getallen. Vervolgens bepaal je met welk bedrag je wilt mee spelen. Dit kan al vanaf €1,50 tot een maximum inleg van €22,50. Het aantal gekozen getallen dat je juist hebt geraden bepaalt hoeveel keer je je inleg terug verdient.

Zorg dat je ingelogd bent en klik vervolgens op Mijn Lucky Day in het menu. Je ziet hier per trekking je deelname(s).

Heb je meegedaan aan een winactie van Lucky Day dan krijg je automatisch bericht wanneer je gewonnen hebt. In de actievoorwaarden van de winactie staat vermeld wanneer je bericht uiterlijk kan ontvangen.

De winkans is afhankelijk van het aantal gekozen getallen dat je inzet om mee te spelen. In het prijzenschema vind je onder elke gekozen getallen de winkansen terug.

Bekijk alle vragen

Speluitleg

Feeling lucky? Je kunt vanavond al weten of je die nieuwe wagen kunt kopen. Speel daarom mee met Lucky Day! Met een inleg van €1,50 maak je al kans op €450.000.-. Speel direct mee.

Je speelt al Lucky Day vanaf €1,50 per Lot per trekking. Speel je mee via de winkel of via internet, dan kan je het te winnen bedrag verhogen door meer geld in te zetten. Je kunt spelen tot maximaal €22,50 per Lot per trekking. Hoe hoger je inleg, hoe hoger je mogelijke winstbedrag! Tevens is het via de winkel en internet mogelijk je deelname uit te breiden met het Bonusspel. Je betaalt voor het Bonusspel evenveel als je Lucky Day inleg. Dus speel je mee voor €3, dan betaal je voor het Bonusspel ook €3. In totaal betaal je dan €6 per trekking. Je inleg voor het Bonusspel mag maximaal €4,50 per trekking zijn.

Het Lucky Day Bonusspel is een extra spelelement in het bekende Lucky Day spel. Je kunt zelf bepalen of je mee wilt spelen. Door mee te spelen met het Lucky Day Bonusspel kan je je Lucky Day winst vermenigvuldigen, tot wel 10x. Na de normale Lucky Day trekking vindt de trekking van het bonusspel plaats. Er gaan 51 nieuwe ballen in de machine, waar de notaris er 1 uit trekt. Deze kan de waarde 1x, 3x, 5x of 10x hebben. Deze waarde geeft aan met welk getal je gewonnen bedrag wordt vermenigvuldigd als je ook met het Lucky Day Bonusspel meespeelt.

Door mee te spelen met het Lucky Day Bonusspel kan je je Lucky Day winbedrag vermenigvuldigen. De mogelijke vermenigvuldigingsfactoren zijn 1x, 3x, 5x en 10x. Deze waarde geeft aan met welk getal je gewonnen bedrag wordt vermenigvuldigd als je ook met het Lucky Day Bonusspel meespeelt.

Voorbeeld 1: Je speelt voor €1,50 per trekking en je speelt ook mee met het Bonusspel. Je betaalt dan €3. Stel, je wint 5x je inleg, dan win je dus €7,50. Als vervolgens bonusfactor 3x wordt getrokken, win je dus 3x €7,50 = €22,50.

Voorbeeld 2: Je speelt voor €3 per trekking en je speelt ook mee met het Bonusspel. Je betaalt dan €6. Stel, je wint 5x de inleg, dan win je dus €15. Als vervolgens bonusfactor 1x wordt getrokken, win je dus 1x €15 = €15.

Bekijk alle vragen

Prijzen en trekking

In het Lucky Day prijzenschema zie je direct waar je kans op maakt als je meespeelt met Lucky Day. Dit verschilt per combinatie, evenals de winkans bij het aantal gekozen getallen.

Elke dag rond 18.00 uur wordt een Lucky Day trekking uitgevoerd op het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij in Rijswijk, onder toezicht van een notaris. Vanaf 19.00 uur is de uitslag bekend. Wil je de uitslag van oudere loten checken, gebruik dan de lotenchecker.

De trekkingsuitslag publiceren we iedere dag vanaf 19:00 uur op de website van Lucky Day. Wil je de uitslag van oudere loten checken, gebruik dan de lotenchecker.

Alle vragen over de dagelijkse Lucky Day trekking hebben wij hier voor je verzameld.

Bekijk alle vragen

Abonnement

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om een abonnement af te sluiten voor Lucky Day in verband met technische aanpassingen aan ons systeem. We streven ernaar om het in de loop van 2021 wel mogelijk te maken. U kunt wel online een lot kopen en eventueel daarmee een aantal weken vooruit spelen.

Weet je zeker dat je je abonnement wilt opzeggen? Dan kan dit telefonisch, online of per post. Lees meer over opzeggen.

Ga naar Mijn Lucky Day en klik vervolgens op Abonnementen. Hier zie je jouw abonnementen voor Lucky Day.

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om een wijziging aan te brengen in de aantal loten binnen uw Lucky Day abonnement. We zijn op dit moment bezig met een technische aanpassing aan ons systeem. We streven ernaar om het in de loop van 2021 wel mogelijk te maken

Bekijk alle vragen

Account

Met een Nederlandse Loterij account kunnen we zien wie je bent en controleren dat je verantwoord meespeelt met onze spellen. Meespelen met de spellen van Nederlandse Loterij kan alleen als je 18 jaar of ouder bent. Via iDIN controleren we je leeftijd. Daarnaast hebben we diverse speellimieten.

Heb je nog geen Nederlandse Loterij account, maak dan hier een account aan.

Heb je een Nederlandse Loterij account, maar moet je die nog activeren? Activeer hier je account.

Weet je je gebruikersnaam nog? Vraag dan hier een nieuw wachtwoord op en je kunt inloggen op je bestaande account. Weet je je gebruikersnaam niet meer? Tip: dit is vaak je e-mailadres. Is dit het niet? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bekijk alle vragen

Registreren/Inloggen

Je kunt inloggen met je e-mailadres/gebruikersnaam. Als je je wachtwoord of gebruikersnaam niet meer weet, kun je dit opnieuw instellen. Klik op Inloggen en kies daarna voor 'Inloggegevens vergeten?'

In elke e-mail van onze spellen staat je klantnummer. Ook in de bevestigingsmail of brief van je afgesloten abonnement staat je klantnummer vermeld. Kun je je klantnummer niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Heb je al een account op je bankrekeningnummer, maar weet je niet meer onder welk e-mailadres je dit geregistreerd hebt? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Je speelt mee door een account aan te maken. Dat doe je door op registreren te klikken. Vul je gegevens in, maak een wachtwoord aan en je bent klaar om online te spelen met alle Nederlandse Loterij spellen.

Bekijk alle vragen

Nederlandse Loterij wallet

Vanuit je account bij ‘Wallet & Transacties’ kun je eenvoudig geld opwaarderen naar je wallet door middel van iDEAL en creditcard (Visa en Mastercard). Het minimum bedrag om op te waarderen is €5,-.

Vanuit je account bij ‘Wallet & Transacties’ kun je eenvoudig geld uitbetalen naar je rekening. Het minimum bedrag om uit te betalen is €5,-.

Het overmaken van je gewonnen prijzen kan tot vijf werkdagen duren. Wij doen ons best om het bedrag eerder aan je uit te keren.

Voordat we geld uitbetalen op je bankrekening willen we zeker weten dat je 18 jaar of ouder bent. Dit kun je verifiëren middels iDIN. Dit is heel eenvoudig en duurt maar 2 minuten. Meer informatie over iDIN vind je hier.

Bekijk alle vragen

Direct contact

Wij zijn via Facebook Messenger te bereiken op werkdagen van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 10.00 - 17.00 uur.

We proberen je binnen 24 uur een reactie te geven.

Stuur je bericht naar Lucky Day

Wij zijn via twitter te bereiken op werkdagen van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 10.00 - 17.00 uur.

We proberen je binnen 8 uur een reactie te geven.

Stuur je tweet naar @luckyday_nl

Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 10.00 - 17.00 uur.

We proberen je zo snel mogelijk te woord te staan.

Bel ons op 070 550 08 52 tegen normaal tarief.

Heb je je antwoord niet gevonden?

Misschien zoek je dit:

Heb je een klacht?

Heb je een klacht en kom je er met de klantenservice niet uit, dan kun je terecht bij de Ombudsman. Klik hier voor meer informatie over onze klachtenprocedure.

Speel bewust

Speel bewust betekent dat je je speelgedrag onder controle hebt. Je speelt met wat je kunt missen en je laat je niet in de verleiding brengen om meer in te zetten of meer loten te kopen. Meespelen mag nooit ten koste gaan van het plezier. Lees verder.


Bezoekadres

Nederlandse Loterij
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG Rijswijk

Wil je een prijs innen? Dat kan nadat je hiervoor een afspraak hebt gemaakt. Neem hierover contact op met klantenservice.