Prijzen en trekking

In het Lucky Day prijzenschema zie je direct waar je kans op maakt als je meespeelt met Lucky Day. Dit verschilt per combinatie, evenals de winkans bij het aantal gekozen getallen.

Elke dag rond 18.00 uur wordt een Lucky Day trekking uitgevoerd op het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij in Rijswijk, onder toezicht van een notaris. Vanaf 19.00 uur is de uitslag bekend. Wil je de uitslag van oudere loten checken, gebruik dan de lotenchecker.

De trekkingsuitslag publiceren we iedere dag vanaf 19:00 uur op de website van Lucky Day. Wil je de uitslag van oudere loten checken, gebruik dan de lotenchecker.

NOS heeft besloten afscheid te nemen van de pagina’s die niet behoren tot de functie van de publieke omroep, waaronder het verstrekken van informatie over loterijen en uitslagen. Daarom zijn per 1 februari 2022 de uitslagen van Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Lucky Day en TOTO niet meer beschikbaar op NOS Teletekst. Uiteraard kun je deze informatie wel vinden op onze website, bij de spellen.

Bekijk alle vragen

Abonnement

Hier kun je eenvoudig een abonnement afsluiten. Je speelt elke week automatisch mee, op de dagen die jij wilt. Zo mis je nooit een trekking!

Weet je zeker dat je je abonnement wilt opzeggen? Dan kan dit telefonisch, online of per post.Lees meer over opzeggen.

Wijziging in het deelnemersreglement per 23 november. We informeren je er graag over. Lees verder.

Je abonnement kan je makkelijk en snel aanpassen in jouw persoonlijke Mijn Lucky Day.

Bekijk alle vragen

Algemeen

Lucky Day is een spannend dagelijks kansspel waar je elke dag aan mee kunt doen en kans maakt op grote of kleine prijzen. Het leuke aan Lucky Day is dat je zelf je winkansen bepaalt om tot wel 300.000x je inleg te winnen! Je speelt mee door uit 80 getallen 1 tot 10 getallen te kiezen. Je winkans is afhankelijk van het aantal gekozen getallen. Vervolgens bepaal je met welk bedrag je wilt mee spelen. Dit kan al vanaf €1,50 tot een maximum inleg van €22,50. Het aantal gekozen getallen dat je juist hebt geraden bepaalt hoeveel keer je je inleg terug verdient.

Zorg dat je ingelogd bent en klik vervolgens op Mijn Lucky Day in het menu. Je ziet hier per trekking je deelname(s).

Heb je meegedaan aan een winactie van Lucky Day dan krijg je automatisch bericht wanneer je gewonnen hebt. In de actievoorwaarden van de winactie staat vermeld wanneer je bericht uiterlijk kan ontvangen.

De winkans is afhankelijk van het aantal gekozen getallen dat je inzet om mee te spelen. In het prijzenschema vind je onder elke gekozen getallen de winkansen terug.

Bekijk alle vragen

Speluitleg

Feeling lucky? Je kunt vanavond al weten of je die nieuwe wagen kunt kopen. Speel daarom mee met Lucky Day! Met een inleg van €1,50 maak je al kans op €450.000.-. Speel direct mee.

Je speelt al Lucky Day vanaf €1,50 per Lot per trekking. Speel je mee via de winkel of via internet, dan kan je het te winnen bedrag verhogen door meer geld in te zetten. Je kunt spelen tot maximaal €22,50 per Lot per trekking. Hoe hoger je inleg, hoe hoger je mogelijke winstbedrag! Tevens is het via de winkel en internet mogelijk je deelname uit te breiden met het Bonusspel. Je betaalt voor het Bonusspel evenveel als je Lucky Day inleg. Dus speel je mee voor €3, dan betaal je voor het Bonusspel ook €3. In totaal betaal je dan €6 per trekking. Je inleg voor het Bonusspel mag maximaal €4,50 per trekking zijn.

Het Lucky Day Bonusspel is een extra spelelement in het bekende Lucky Day spel. Je kunt zelf bepalen of je mee wilt spelen. Door mee te spelen met het Lucky Day Bonusspel kan je je Lucky Day winst vermenigvuldigen, tot wel 10x. Na de normale Lucky Day trekking vindt de trekking van het bonusspel plaats. Er gaan 51 nieuwe ballen in de machine, waar de notaris er 1 uit trekt. Deze kan de waarde 1x, 3x, 5x of 10x hebben. Deze waarde geeft aan met welk getal je gewonnen bedrag wordt vermenigvuldigd als je ook met het Lucky Day Bonusspel meespeelt.

Door mee te spelen met het Lucky Day Bonusspel kan je je Lucky Day winbedrag vermenigvuldigen. De mogelijke vermenigvuldigingsfactoren zijn 1x, 3x, 5x en 10x. Deze waarde geeft aan met welk getal je gewonnen bedrag wordt vermenigvuldigd als je ook met het Lucky Day Bonusspel meespeelt.

Voorbeeld 1: Je speelt voor €1,50 per trekking en je speelt ook mee met het Bonusspel. Je betaalt dan €3. Stel, je wint 5x je inleg, dan win je dus €7,50. Als vervolgens bonusfactor 3x wordt getrokken, win je dus 3x €7,50 = €22,50.

Voorbeeld 2: Je speelt voor €3 per trekking en je speelt ook mee met het Bonusspel. Je betaalt dan €6. Stel, je wint 5x de inleg, dan win je dus €15. Als vervolgens bonusfactor 1x wordt getrokken, win je dus 1x €15 = €15.

Bekijk alle vragen

Account

Om online mee te kunnen spelen met de loterijen van Nederlandse Loterij heb je een account bij ons nodig. Binnen het account heb je een overzicht van al je loten en kan je vanuit een online wallet nieuwe loten aanschaffen. Daarnaast geeft het account ons de mogelijkheid om zeker te zijn dat je verantwoord meespeelt met onze spellen en je 18 jaar of ouder bent. Dit laatste kan jijzelf in je account aantonen door een validatie van je leeftijd te doen via iDIN.

Heb je nog geen Nederlandse Loterij account, maak dan een account aan via de website van één van onze spellen. Ga bovenaan deze pagina naar 'Alle spellen' en kies je spel naar keuze. Klik vervolgens eenvoudig op "Registreren".

Heb je een Nederlandse Loterij account, maar moet je die nog activeren? Activeer hier je account. Om je account te activeren heb je de volgende gegevens nodig:

  • Jouw klantnummer (Dit klantnummer kan je vinden in de e-mails en brieven die je van ons ontvangt)
  • Het bij ons geregistreerde bankrekeningnummer
  • Het bij ons bekende e-mailadres
  • Kies een wachtwoord en jouw Nederlandse Loterij account is geactiveerd

Klik op een spelpagina naar keuze op de “inloggen” knop. Nu zal je de mogelijkheid hebben om in te loggen. In hetzelfde scherm staat een link “Inloggegevens vergeten”. Klik op die link en doorloop de vervolgstappen.

Bekijk alle vragen

Registreren/Inloggen

Je kunt inloggen met je e-mailadres/gebruikersnaam. Als je je wachtwoord of gebruikersnaam niet meer weet, kun je dit opnieuw instellen. Klik op Inloggen en kies daarna voor 'Inloggegevens vergeten?'

In elke e-mail van onze spellen staat je klantnummer. Ook in de bevestigingsmail of brief van je afgesloten abonnement staat je klantnummer vermeld. Kun je je klantnummer niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Heb je al een account op je bankrekeningnummer, maar weet je niet meer onder welk e-mailadres je dit geregistreerd hebt? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Je speelt mee door een account aan te maken. Dat doe je door op registreren te klikken. Vul je gegevens in, maak een wachtwoord aan en je bent klaar om online te spelen met alle Nederlandse Loterij spellen.

Bekijk alle vragen

Nederlandse Loterij wallet

Vanuit je account bij ‘wallet & transacties’ kun je eenvoudig geld opwaarderen naar je wallet door middel van iDEAL en creditcard ( Visa en Mastercard). Staat jouw bank niet aangesloten bij iDEAL, maar heb je wel een IBAN uit één van de SEPA-landen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Vanuit je account bij “Wallet & Transacties” kun je eenvoudig geld uitbetalen naar je rekening, mits je je leeftijd hebt geverifieerd via iDIN. Zie hiervoor de informatie “Leeftijd verifiëren geld uitbetalen”. Het minimum bedrag om uit te betalen is € 5,-.

In je wallet kun je instellen of de gewonnen prijsbedragen overgemaakt worden naar:

  • Wallet
  • Bankrekening

Controleer je instellingen om te zien waar je prijs wordt overgemaakt. Let op: het kan tot 5 werkdagen duren voordat je gewonnen prijs overgemaakt is. Je kunt op dit moment maximaal €5.000,- in je wallet hebben staan. Win je een prijs die hoger is dan dit bedrag, of waarmee je dit bedrag in je wallet overschrijdt, dan storten wij het geld onafhankelijk van je instellingen direct op je bankrekening.

Voordat we geld uitbetalen op je bankrekening willen we zeker weten dat je 18 jaar of ouder bent. Dit kun je verifiëren middels iDIN. Dit is heel eenvoudig en duurt maar 2 minuten. Meer informatie over iDIN vind je hier.

Bekijk alle vragen

Direct contact

Wij zijn via Facebook Messenger te bereiken op werkdagen van 09.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

We proberen je binnen 24 uur een reactie te geven.

Stuur je bericht naar Lucky Day

Wij zijn via twitter te bereiken op werkdagen van 09.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

We proberen je binnen 8 uur een reactie te geven.

Stuur je tweet naar @luckyday_nl

Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen van 09.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

We proberen je zo snel mogelijk te woord te staan.

Bel ons op 070 550 08 52 tegen normaal tarief.

Heb je je antwoord niet gevonden?

Misschien zoek je dit:

Heb je een klacht?

Heb je een klacht? Klik hier voor meer informatie over onze klachtenprocedure.

Speel bewust

Speel bewust betekent dat je je speelgedrag onder controle hebt. Je speelt met wat je kunt missen en je laat je niet in de verleiding brengen om meer in te zetten of meer loten te kopen. Meespelen mag nooit ten koste gaan van het plezier. Lees verder.

Ook kans maken op een van de vele prijzen?

Koop een lot online of in een van de vele verkooppunten in het land. Er is altijd wel een verkooppunt in jouw buurt. Zoek een verkooppunt.


Bezoekadres

Nederlandse Loterij
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG Rijswijk

Heb je een prijs gewonnen? Gefeliciteerd! Bekijk alle informatie over prijzen innen.